fbpx

Surfcenter IJburg is dé locatie om te windsurfen in IJburg, Amsterdam.

scij nieuw

Windsurfen tot de Horizon!

Bij het enige windsurfcentrum in Amsterdam waar je tot de horizon kunt windsurfen, kun je terecht voor windsurf-lessen en verhuur van windsurf-materiaal. We geven lessen in windsurfen op alle niveaus, We zijn officiele CWO locatie en geven óók CWO cursussen waarbij een CWO-certificaat behaald kan worden. Daarnaast verhuren we windsurfboards en zeilen voor beginners en moderne lichtere boards voor de gevorderde surfer. Én we hebben boxen te huur voor de stalling van eigen materiaal .

Surfcenter IJburg

verzorgt de windsurflessen op het nieuwste windsurfmateriaal van Starboard. Leren windsurfen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij deze stabiele windsurfboards. Ook voor de verhuur gebruiken we voornamelijk de nieuwste windsurfboards van Starboard.

 

Surfcenter IJburg

is gevestigd op een prachtige nieuwe locatie op het nieuwe Strandeiland op IJburg! Deze ideale windsurflocatie bevindt zich aan het eind van de Pampuslaan aan hét stads-strand van Amsterdam. We zitten dichtbij de eindhalte van tramlijn 26 op slechts 18 minuten per tram van het Centraal Station! Vanaf de Bert Haanstrakade zijn de gele containers met de vlaggen en het logo van het windsurfcentrum op de mooiste windsurf locatie van Amsterdam goed te zien. Bij dit watersportcentrum kun je ook terecht voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes om te windsurfen of SUPpen.

Live windmeting op IJburg

De windmeter is gesponsord door Essense, ontwerpbureau voor klantervaring, gevestigd aan de haven hier op IJburg.Essense Logo jadegreen transparant

 

severne logo

 

starboard logo

        

 

Openingstijden 2023

Wintersluiting
We gaan weer open begin mei 2023!

 Zaterdag  10.30 - 18.00 uur
 Zondag   10.30 - 18.00 uur

In juni ook weer doordeweeks open
precieze tijden volgen nog 

 

                                                                                                      2023

Actueel

Betaling met pin mogelijk

pinnen

Studentenkorting

Surfcenter IJburg biedt speciale Studenten korting! Voor les reserveringen en info kun je een email sturen naar info@surfcenterijburg.nl.

Open Dag met wind!

Op 21 mei 2022 is er Open Dag op onze nieuwe locatie! Hou de website en Nieuwsbrief in de gaten!


hangloose new2